Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Roman Vojtek (52) se po rozchodu s manželkou Terezou, s níž má dceru Editku a syna Benedikta, dal dohromady s kolegyní z muzikálu Mamma Mia! Petrou Vraspírovou. Při prvním společném rozhovoru ale prozradili, že jiskra nepřeskočila při zkoušení ani hraní v Kongresovém centru.

"Protože Petra hraje mladou Sophii a já jednoho z jejích potenciálních otců, a společně jsme na scéně jen asi tři minuty, ani by na to nebyl čas," svěřil Super.cz Roman na představení dalšího muzikálu, kde spolu budou účinkovat, rodinném dílku Ať žijí duchové. Podmínku, aby si opět zahráli spolu, si prý ale nedali.

"Vím, že tahle zpráva prolétla českým tiskem, ale vzhledem k tomu, jak je produkce velká a ani se pořádně neznám s pány producenty, tak by ani nebylo možné, aby přišel nějaký Vojtek a řekl: Bude to takhle," vysvětlil. "Jsme najatí herci a když se podíváte kolem, tak většina herců z Mamma Mia! bude i v tomhle muzikálu. Všechny holky, které hrály Sophii, hrají i Leontýnku a já alternuji s Jiřím Langmajerem, se kterým jsme se alternovali i v Mamma Mia! Osvědčili jsme se," doplnil.

Protože premiéra je už 22. dubna, bude zkoušení pořádná honička. "Já to budu mít opravdu těžké, protože současně v Plzni zkouším Bonnie v muzikálu Bonnie a Clyde," svěřila Petra, která se v tomhle muzikálu bude střídat zase s Karolínou Gudasovou, která byla za jinou roli v muzikálu v plzeňském divadle Probuzení jara nominována na cenu Thálie.

Ostatně právě Plzeň může za to, že se dal Roman s Petrou dohromady. "Sice jsme se poznali v muzikálu, ale nijak blíž. To až když Roman natáčel v Plzni film Decibely lásky. Já v tom filmu nehraju, ale potkali jsme se náhodně na ulici, když tam točil hned vedle domu, kde mám byt," vyprávěla Petra, která střídavě pobývá v Plzni a v Praze, kde kromě muzikálů hraje ještě v Divadle na Jezerce.

To zní docela komplikovaně, proto nás zajímalo, zda spolu pár už bydlí, aby si to zjednodušili. "To ne, ještě se to nedá. Já bydlím v Praze, Petra v Plzni a když máme čas, jsme spolu buď tam anebo tady. Ale to je u komediantů normální, každý máme svoje povinnosti," řekl nám Roman.

Petra už poznala i jeho děti. "Soukromí moc ventilovat nechceme, ale samozřejmě moje děti Petru znají. Vím, jaký na ni mají názor, respektive Editka, protože u jedenáctiměsíčního Benedikta se to moc nedá hodnotit," prozradil Roman.

A co se jim navzájem na sobě líbí? "Roman je neskutečný hodný člověk, srdcař a miluje mě. A je to nádherný chlap," svěřila Petra. "Mě se na Petře líbí strašná spousta věcí, které nemám vůbec potřebu ventilovat a dělit se o moje vnitřní pocity. Každopádně je to hezká holka. Má všechny kvality, o které mi jde, a to, že je krásná, je jenom bonus," přidal se Roman.

A jak to vidí pár do budoucnosti: "Určitě na dovolenou v Jugoslávii, automobil a sociální jistoty," zaparodoval Vojtek repliku z legendárních Básníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám