Hlavní obsah
Článek

Je to asi úděl všech slečen, které se kdy po boku hokejového boha Jaromíra Jágra (52) objevily. Jako by národ neviděl rád, že nejslavnější český hokejista má štěstí v lásce. Poté, co se objevila zpráva, že Jaromír Jágr randí s bývalou finalistkou České Miss Veronikou Kopřivovou (33) do redakce začaly přicházet „zaručené“ zprávy od jejích „známých“, že je ve skutečnosti jen zlatokopka! Hlasujte v anketě na konci článku!

„S chudým by nebyla. Zkoušela to na různé boháče, nejen z řad sportovců. Dokud se sypou drahé dárky a dovolené, je jako anděl, pak se ale změní. Někteří ji prokoukli a vysmáli se jí. Jardu má omotaného kolem prstu,“ tak vyznívají závěry z emailů, které k nám dorazily.

Nepřejícím přihrává na smeč to, že Jarda měl už prý nové lásce pořídit luxusní auto za víc jak milión korun, v jehož poznávací značce nechybí jeho legendární číslovka z dresu 68. Jenže jak to s tím sporťákem je, to ví jen ony dvě hrdličky.

Že to Jágr peče s Kopřivovou, redakci informoval už začátkem února jeden z jejích přátel.

„O tom, že je Jágr s Kopřivovou, že s ní žije, se nesou spekulace po Praze už dlouho. Hlavně mezi hokejisty je to už dlouhé měsíce hotová věc.

Verču znám. Viděl jsem ji, když v září jela nadlouho do Ameriky. Vyprávěla, jak tam jede na dovolenou a studovat. Na jednu sociální síť si dávala fotky, na všech je tam sama, na druhou zase zamilované statusy,“ napsal nám.

Ani jeden z dvojice se zatím k společné lásce nevyjádřil.

Myslíte si, že Jágrova nová láska Veronika je zlatokopka?
Ano
17,6 %
Ne
4,2 %
Nevím, a i kdyby byla, je to jejich věc
78,2 %
Celkem hlasovalo 31549 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám