Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) teprve před dvěma týdny porodila syna Kryšpína a už má dole skoro všechna kila, která těhotenstvím nabrala. Své tělo už klidně předvede bez svršků. Již v září fotí plánovaný kalendář. A nemá problém se svléknout. Agáta se ukáže jen v sexy prádélku.

"V těhotenství jsem nabrala 16 kilogramů a zbyly mi už jen čtyři. V září budu na své váze v pohodě," řekla Super.cz Agáta. Rozhodně ale prý za úbytkem váhy nestojí dřina v posilovně.  "Jsem si jistá, že to je kojením. Když to ostatní maminky říkaly, myslela jsem si, že to je kravina. Ale je to tak. Fakt se hubne kojením. Kryšpín vycucává jedno kilo za druhým," říká s úsměvem Agáta.

Kojit syna Kryšpína chce co nejdéle to půjde. "Je to nádherný," říká štastně dcera herečky Veroniky Žilkové. Na svého syna pěje samé ódy. "Podle mě mi ho v porodnici vyměnili. To není možné, že zrovna já mám takhle klidné a neskutečně hodné dítě. V noci ho na kojení dokonce musím budit. Je naprosto dokonalý," říká modelka.

Po šestinedělí se chce vrátit do pracovního procesu. S Kryšpínem jí bude pomáhat maminka nebo chůva. "Na focení kalendáře se už teď těším.Tělo v pohodě ukážu," dodala Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám