Hlavní obsah
Článek

Michael Douglas (79) a Catherine Zeta-Jones (54) se stali hlavními hvězdami pondělního předávání filmových cen Grownups Awards v Los Angeles. Během letošního patnáctého ročníku byl Douglas oceněn za svou celoživotní činnost a přínos filmu.

Ještě předtím ale stihl se znovunavrátivší manželkou zapózovat na červeném koberci. Oba přitom vypadali tak senzačně a mladistvě, že jsme nejdřív mysleli, že jde o zapomenutou pár let starou fotosérii. Na pódiu pak Douglas s cenou v ruce zašprýmoval, že mu jeho asistentka omylem sdělila, že cenu získá za svůj přínos ve filmech pro dospělé.

Slavnostní večer každoročně pořádá Asociace amerických penzistů AARP, která oceňuje osobnosti starší padesáti let. Jeho zástupci vybrali jako nejlepší snímek drama Spotlight, Bryana Crastona ocenili titulem nejlepší herecký výkon v hlavní roli za snímek Trumbo a Marka Rylance za nejlepší výkon ve vedlejší roli za film Most špiónů. Nejlepší herečkou se pak stala Lily Tomlin za komedii Babička je nejlepší a Diane Ladd za vedlejší roli v životopisném snímku Joy.

Reklama

Další články

Načítám