Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek poprvé dorazila do Prahy americká kapela Twenty One Pilots. Kromě plánovaného koncertu v pražském Lucerna Music Baru zavítal zpěvák skupiny Tyler Joseph také do studia Evropy 2. V rámci návštěvy v Odpolední show si zpěvák vyzkoušel akustickou verzi hitu Stressed Out, tentokrát ho ale doprovodil právě moderátor Evropy 2 Jindra Ekl.

Zpěvák, který má v sobě dokonce i české kořeny, v rozhovoru překvapil přiznáním, že při svých začátcích kapela neváhala zpívat také v ložnici cizích lidí. Na závěr rozhovoru ještě moderátorům Jindrovi Eklovi a Tomášovi Zástěrovi navrhl, že se na Evropu 2 vrátí.

"I když je Tyler člen jedné z aktuálně nejúspěšnějších kapel, tak se mi na něm nesmírně líbila jeho obecná pokora a bezprostřednost. Tenhle můj dojem naprosto potvrdilo i naše spontánní unplugged hraní jeho singlu Stressed Out. Původně si Tyler přinesl svoje ukulele, ale když jsem mu řekl, že se do unplugged zapojuji hudebně i já a že umím na několik nástrojů, tak okamžitě přišel s nápadem, že on bude jen zpívat a já ho doprovodím na kytaru. Že to bude skvělé, že prý ten song nikdy takhle s nikým jiným než se svou kapelou nehrál. Tak jsem rád, že jsem ho v jistém slova smyslu mohl připravit o jeho hudební panictví.  A co víc, radost z toho měl ve finále i on," dodává se smíchem Jindra Ekl k natáčení Evropa 2 Unplpugged.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám