Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) má jednu z nejlepších postav v českém šoubyznysu. Když jsme se o ní bavili po 100. repríze muzikálu Mýdlový princ, potěšila nás ale hned dvakrát. Občas si ráda pochutná na sladkém, které jí rozhodně není odporné, a figuru nemá zadarmo.

"Tak marcipán zrovna můžu," pochvalovala si, když uždibovala ze slavnostního dortu, který pak nakrájela i kolegům. "Člověk by měl sladké omezovat, ale jím ho. Nějak to vysportuju, vycvičím, vyběhám, ale musím se taky hlídat, nemyslete si. Není to snadné," udělala nám radost Olga.

"Musím si hlídat, aby váha nedostoupala k hranici, kdy už bych do sebe nemohla cpát třeba tenhle výroční dort," svěřila. A kolik kdy zpěvačka vážila nejvíc? "Měla jsem období na gymnáziu, kdy jsem se začala hodně zajímat o fitness a posilovat. Měla jsem pětašedesát kilo, teď mám o deset míň," prozradila.

"Ona ta postava byla ještě pořád relativně štíhlá, ale měla jsem hodně svalů. A pětašedesát kilo už je hodně," dodala zpěvačka, která, čím je starší, tím lepší postavu má. "Můj sen je být pěkná šedesátiletá jogínka, takže mám vizi, že postavu budu ještě zlepšovat," uzavřela Olga, která nedávno vydala novou sólovou desku, k níž natočila několik videoklipů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám