Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři roky od rozchodu s Innou Puhajkovou se v souvislosti s Jaromírem Jágrem (52) konečně začíná mluvit o nové ženě. Podle deníku Blesk je jeho novou láskou čtyřiadvacetiletá Veronika Kopřivová -  modelka a finalistka České Miss z roku 2012.

Jaromír, jenž dlouhé roky dával přednost brunetkám, tak nakonec zřejmě našel zalíbení v něžné blondýnce. Veronika už má dokonce u hokejového veterána, který momentálně válí na ledě v týmu Florida Panthers s o polovinu mladšími spoluhráči, a do toho sem tam pokoří nějaký ten rekord NHL, několik měsíců bydlet. Ani jeden se ale zatím ke vztahu oficiálně nevyjádřil.

Indicií je ale víc než dost. Veronika často fandí svému milému na tribuně stadiónu Panterů, fotí se v kulichu týmu a s manželkami Jágrových spoluhráčů, posílá zamilované fotky z floridských pláží, jezdí s Jaromírem o víkendech bruslit a navíc od něj s předstihem dostala dost výmluvný narozeninový dárek - stříbrné Audi Q5, na jehož poznávací značce nechybí číslo 68.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám