Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Začátek roku s sebou vždy přináší nové trendy. Jak poznat ty, které stojí za to vyzkoušet? Objevili jsme ty nejlepší trendy ze světa spodního prádla, které zkrátka musíte vyzkoušet na vlastní kůži.

Novinky, které si zamilujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Inovované střihy a unikátní materiály aktuálních modelů by si neměla nechat ujít žádná žena, která sleduje trendy a chce se cítit každý den výjimečně. Našli jsme sexy kousky pro zvláštní příležitosti i pohodlné modely pro každý den. A ať nosíte jakoukoliv velikost, přijdete si na své – všechny totiž pořídíte na Astratex.cz, kde najdete největší výběr velikostí i modelů. Tak která podprsenka to u vás vyhraje?

Half Bardot: Pro sexy dekolt a váš pocit výjimečnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na romantickou schůzku? Chcete se cítit jako bohyně a navíc se pochlubit dokonale tvarovaným dekoltem? Oblékněte saténovou podprsenku Waves! Otevřený střih Half Bardot je jako dělaný do otevřených výstřihů. Spojuje v sobě totiž výhody klasické vyztužené podprsenky a oblíbené bardotky – pohodlně se nosí a smyslně zdůrazní horní linii ňader. A to jsme ani nezačali o tom, jak úchvatně vypadá. Dopřejte si něco opravdu luxusního!

Neviditelná, prodyšná a maximálně pohodlná: Podprsenka, kterou musíte mít

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena by měla mít v arzenálu podprsenku, která se hodí opravdu pod jakékoliv oblečení, je nesmírně pohodlná, a když na to přijde, také skvěle vypadá. Pokud takový kousek postrádáte, podprsenka Invisible je jasná volba. Bezešvé hladké košíčky vyráběné unikátní technologií 3D Spacer zaručuje jejich maximální prodyšnost a přizpůsobí se vašim křivkám. A díky čemu si ji zamilujete nejvíc? Pod oblečením je neviditelná – přesvědčte se!

Triangle Bra Angelia: Nevinně svůdný kousek pro krásný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete pohodlí, ale přesto se chcete cítit sexy? Chcete se zahalit do krajky a užít si pocit luxusu? Vyzkoušejte podprsenku Angelia. V žádném prádle se nebudete cítit tak pohodlně a smyslně zároveň. Unikátní trojúhelníkové košíčky vytvoří díky opticky zvětšujícímu střihu úžasně vymodelovaný dekolt. Zajímavý vzhled tohoto kousku umocňuje přepychová krajka, která pokrývá celé košíčky a volně přechází v ramínka. Můžete si vybrat hned ze tří barev – dáte přednost tajemné černé, nevinné bílé, nebo sexy červené?

Bezešvá. Bez kostic. A přesto Push-Upka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejlépe se cítíte bez podprsenky, a přesto byste se chtěla pochlubit plnějším a hezky tvarovaným dekoltem? Pak si Push-Upku Senza zaručeně zamilujete! Měkce vyztužené bezešvé košíčky jsou vybaveny vycpávkami z tvarované pěny a na první pohled zaujmou nezvyklým tvarem – jsou totiž ušity z jednolitého materiálu, který prsa přirozeně zpevní a vyrýsuje jejich linii. Díky svému střihu se hodí i do hlubších výstřihů, a když si ze tří barev vyberete tu tělovou, můžete si být jistá, že nebude vaše podprsenka vidět za žádných okolností!

Další články

Načítám