Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrzečka Tereza Vágnerová (19) se stejně jako několik sourozenců, které má její otec Karel Vágner se třemi ženami, věnuje muzice. A jde jí o to, aby se neprosazovala přes otcovo jméno. Úspěšně obchází konkurzy a už téměř dva roky vystupuje v jedné z hlavních rolí v muzikálu Děti ráje.

Tereza změnila styl oblékání. Už nevypadá jako nějaká šedá myška. Super.cz ji zastihl na zkoušce muzikálu Naháči. A Tereza hned věděla, jak správně zapózovat před fotoaparátem. První, co udělala, bylo to, že si sundala triko ke krku a předvedla dekolt v sexy třpytivém topu. A ukázala, že ze všech dívek, které budou v Naháčích hrát, je rozhodně nejpůvabnější.

Zpěvačka je momentálně také v nejužším výběru pro roli Cosetty v muzikálu Bídníci, v němž už vystupovala jako desetiletá.  Zda roli dostane, nezáleží na známostech nebo rodinných vztazích, přestože se její otec Karel Vágner s producentem Františkem Janečkem znají dlouhá desetiletí a Tereza chodí s Janečkovým synem Filipem. "Účinkující musejí schválit majitelé licence v Londýně," upřesnila Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám