Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Svědí vás celé tělo? Je vaše pokožka suchá a popraskaná? Trpíte ekzémy a dermatitidami? Zkuste svou ztrápenou pokožku zklidnit atopikem vyvinutou řadou Protopan. Ta jako jediná na českém trhu kombinuje promašťovací přípravky bez kortikoidů pro péči zvenku i cílené doplňky stravy, které vyživují a regenerují kožní bariéru zevnitř.

Protopan® Local Cream

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedničkou pro promazávání ložisek atopického ekzému je určitě Protopan Local Cream bez kortikoidů. Dodává hluboko do kůže důležité složky pro tvorbu účinné kožní bariéry, která má za úkol bránit vnikání škodlivých a dráždivých látek a zmírňuje tak pocit svědění. Krémy neobsahují parfemaci a jsou vhodné i pro batolata.

Protopan® Body Lotion

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protopan® Body Lotion tvoří nedílnou součást každodenní péče o atopickou pokožku celého těla. Mléko skvěle promašťuje pokožku, lehce se vstřebává a přináší tolik potřebnou úlevu dospělým i dětem. Aplikuje se ideálně ihned po koupeli, dokud jsou póry pokožky ještě otevřené.

Protopan® Shower Oil

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás klasické sprchové gely dráždí a vysušují, vyvinuli jsme pro vás Protopan Shower Oil se squalenem. Šetrně vás umyje a zanechá pokožku vláčnou a jemně promaštěnou. Můžete ho použít na celé tělo a dopřát si tak konečně po koupeli či sprše příjemný pocit. Navíc přírodní organická sloučenina squalene má mimořádně příznivý účinek na kůži. Urychluje její regeneraci a hojení a zlepšuje a udržuje pružnost pokožky. Je vhodný i pro děti.

Protopan® probiotika + inulin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy s obsahem odolných živých kultur, které mají příznivý vliv na optimální funkci trávicího ústrojí. Obsah inulinu zajišťuje, že tyto kultury přežijí jak v samotné tobolce, tak následnou cestu trávicím traktem a v pořádku se dostanou až do tlustého střeva, kde napomáhají k vytvoření optimální mikroflóry. Ta je základem pro správný příjem látek z potravy, které jsou důležité pro správnou funkci kožní bariéry.

Protopan® Omega 3&6

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy s obsahem oleje z hadince jitrocelového, kde je obsah esenciálních mastných kyselin mezi rostlinnými oleji jedinečný. Omega mastné kyseliny jsou jedním z mála potravinových doplňků, které při léčbě atopického ekzému dlouhodobě doporučují k užívání sami dermatologové. Jedná se o doplňky, které posilují kůži, dodávají jí chybějící látky a mohou mírnit jak svědění, tak kožní zánět.

Protopan® pH balance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy určený k udržení optimálního pH organismu. Obsahuje směs minerálních látek a stopových prvků, jako je sodík, draslík, vápník, hořčík, zinek, železo, mangan, měď, molybden a selen, které mají celou škálu příznivých účinků. Optimální pH zaručuje správné fungování kůže včetně imunitního systému a kožní bariéry. Pokud se tedy z jakéhokoliv důvodu vychýlí z rovnováhy, v kůži se aktivují enzymy, jež ve zvýšené míře kůži olupují, zhoršují svědění a tím i ekzém samotný. Další informace a on-line poradnu najdete na www.protopan.cz.

Další články

Načítám