Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do předposledního klipu k písni Chinese Trees zlanařili kluci z kapely Lake Malawi Jitku Nováčkovou, nyní se hudebníci v čele s frontmanem kapely Albertem Černým rozhodli opětovně využít české dívčí krásy. V obrazovém ztvárnění písně We Are Making Love Again si zahrála modelka Kristýna Schicková. Někdejší finalistka České Miss, která boduje jako modelka v americkém Los Angeles, se ve videoklipu objeví téměř nahá, oděná jen v kalhotkách.

„Chtěl bych, aby náš slunečný klip vyzařoval podobnou naději, jakou by cítil sebevrah, který se právě rozhodl neskočit a žít dál,” uvádí frontman kapely Albert Černý.

Pro účely videoklipu se kapela rozhodla skladbu We Are Making Love Again předělat. Intimní začátek, který posluchači znají z desky, je pryč. „Původní intro nahrané na mobil jsme nepoužili a trochu jsme písničku zrychlili,” dodává Černý. Za zvukem We Are Making Love Again stojí opět Mo Hausler, který Lake Malawi nadchl při práci na jejich úspěšném singlu Chinese Trees a spolupracoval například s Everything Everything nebo Bat for Lashes.

Reklama

Další články

Načítám