Hlavní obsah
Článek

Už opravdu dlouho jsme ve společnosti nepotkali "královnu Pařížské" Tamaru Kotvalovou (60). S partnerem Romanem Hajabáčem zamířila až na Ples v Opeře, kde oslnila v honosné róbě od Diora. A i když už oslavila padesátiny, pořádného výstřihu se rozhodně nebála.

"Je to tak strašné?" vyděsila se po naší poznámce, že jsme si mysleli, že nejodvážnější výstřih má tento večer Zora Hejdová (33), ale ona ji hravě překonala. "Zvolila jsem šaty i doplňky Dior, jen psaníčko je Alexander McQuenn," upřesnila, jak se na ples vyfikla a svěřila, že si přípravu i tentokrát užívala.

A proč jsme ji tak dlouho neviděli? "Jsem doma s pejskem, je teď po operaci. Nemůže chodit, tak se u něj s přítelem střídáme," vysvětlila, že za absenci na večírcích může její německý ovčák. "Pracuji z domova a užívám si to. Je to méně stresu," míní.

Dlouho to ale už prý trvat nebude. "Užívali jsme si domova, ale tento rok nás čekají velké akce, takže zase budeme muset vyrážet a vylezu z tepláků a pantoflí, protože budeme slavit dvacet let mojí firmy a také otevírat několik nových butiků," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám