Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vše špatné může být pro něco dobré! To by si teď asi mohla říkat česká Marilyn Monroe Miluše Bittnerová (46). Ta před časem vzala kšeft, v rámci něhož se převlékla za drsnou dominu. „Přišla jsem kvůli tomu o několik zakázek, klientům připadalo, že to je neslučitelné s jejich filozofií,“ krčí rameny herečka. Naproti tomu ale získala tisíce obrovsky oddaných fanoušků!

„Jednomu klientovi zase má manažerka musela vysvětlovat, že šlo jen o zakázku a roli, že ho to nemůže poškodit. Rozhodně toho ale nelituji. Co si budeme povídat, některé jiné zakázky jsem kvůli tomu naopak zase získala,“ směje se. Takže i když přišla řádově o víc jak sto tisíc, kvůli novým kšeftům jako by byla zase na svém.

„Dramaticky se také zvýšil počet mužů, kteří mi píší a žádají mě o různé zvláštní věci. Ti submisivně orientovaní mi teď zaplavili sociální sítě. Chtěli by mi sloužit. Už jsem přemýšlela o tom, že bych si u kamaráda Pityho pronajala jednu místnost a tam si čas od času na nějakém tom nebožákovi vybila zlost, zmlátila bych ho místo někoho, kdo by si to opravdu zasloužil. Jenže bohužel takhle to hozené nemám,“ dodala pobaveně Bittnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám