Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) dorazila na Ples v Opeře v té nejopulentnější róbě. Zelené krajkové šaty od návrhářky Jany Pištějové působily opravdu princeznovsky, ovšem účes, který Simona zvolila, nás trochu zarazil. Vypadalo to spíš, jako by se zapomněla učesat.

"Vymyslel to můj kadeřník Márty, aby se dojem z těch šatů trochu shodil, je to takové punkové," vysvětlila Super.cz Krainová. A proč zvolila právě tak zdobné šaty, když většina ostatních dam dala přednost decentnějším modelům?

"Radila jsem se s lidmi, kteří módě opravdu rozumí, a minimalismus tady není na místě. Je to velkolepá událost, ples, kam okázalost patří. Navíc odhalené věci, dekolty, rozparky jsou úplně nevhodné. Mám minimalismus v krvi, ale kam jinam se obléknout jako princezna, když ne na ples," shodila outfity ostatních návštvnic plesu Simona.

Pak ale nastala panika, protože, když jsme si začali povídat o špercích, všimli jsme si, že Simona nemá jednu náušnici. A nebylo to schválně. Při příchodu od fotopoolu ji stihla ztratit. Naštěstí se našla, ale Simona už si ji znovu nenasadila. Nebyla sice tak drahá, podle jejího stylisty stál šperk od D.I.C. jen 94 tisíc, ale přesto nechtěla riskovat, že by ji musela zaplatit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám