Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Arichteva (37) na dovolené v Thajsku udělala pořádnou přehlídku svých plavek. S manželem, režisérem Biserem Arichtevem, si užívali dvoutýdenní dovolenou na ostrovech Koh Chang a Koh Kood a Veronika si s sebou vezla sedmery plavky. To znamená, že když odečteme dva dny letu, vychází to, že každý kousek měla maximálně na dva dny, některé jen na jeden.

"Je to fakt. Plavek jsem vezla trošku víc. Ale myslím, že jsem je vynosila všechny," směje se hvězda seriálu Vyprávěj a První republika. A dokonce prozradila, že je všechny sama navrhla.

Její přátele nejvíce nadchly plavky v barvách české vlajky. "Oslovila mě jedna česká firma, jestli bych pro ně nenafotila kolekci luxusních košilek. A zároveň jsme se začali bavit o možnosti navrhnout si vlastní kolekci. Společně s kamarádkou, architektkou Pavlou, jsme dny trávily výběrem látek, čmáráním po papíře, připadala jsem si fakt jako návrhářka. Bylo to super," prozrazuje Veronika.

"Chodila jsem do firmy za holkami, které plavky šily, a řešila, co je špatně. Bavilo mě to hodně. Navíc se kolekce zřejmě i hodně líbila, takže chystáme s Pavlou druhou," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám