Hlavní obsah
Článek

Mezi finalistkami České Miss v tomto ročníku nenajdete majitelky opravdu bujného poprsí, jako byly například vítězka předloňského ročníku Gabriela Franková nebo finalistka z roku 2009 Julie Zugarová. Dívky mají spíše sportovní postavu.

Například finalistka s číslem devět Vendula Neumanová neoplývá takřka žádným poprsím, zato má ale jiné přednosti. Během pózování před objektivem módního fotografa Lukáše Dvořáka na soukromém ostrově na pláži Bannana se předvedla v tom nejlepším světle. „Bavilo mě s Lukášem pracovat. Je na něm vidět, že ho práce těší a že pro ni dělá maximum. Nikdy nezapomenu na to, jak jsme běželi přes celou pláž, on s fotoaparátem a s obrovským listem na rameni a já ve spodním prádle, abychom zachytili poslední paprsky sluníčka,” vzpomíná s úsměvem na focení v exkluzivní lokaci Neumanová. „Z Bannana Beach jsem byla nadšená, průzračné moře plné života a pláž zkrášlená o chatrče. Užili jsme si tam celý den natáčení až do západu sluníčka na lodi. Myslím, že líp jsme se s mořem rozloučit nemohli.”

Vendula obstála v konkurenci dalších devíti finalistek i bez bujného dekoltu. Přesto ale myslí na to, že by do budoucna nad přírodou vyzrála za pomoci plastických chirurgů. „Řeším to, když si chci například koupit spodní prádlo, polovina mi většinou nesedí,” říká Vendula a jedním dechem dodává: „Plastiku momentálně neplánuji, ale pouze si hraji s myšlenkou zvětšení poprsí do budoucna. Přece jen se jedná o větší zásah do organismu, bála bych se.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám