Hlavní obsah
Článek

Desítka finalistek aktuálního dvanáctého ročníku České Miss prožívá svůj sen. Poté, co se vrátily z pohádkového dvoutýdenního pobytu v Thajsku prošpikovaného fantastickými zážitky, je čeká další příjemná zkušenost. Jejich ambasadorka Iva Kubelková (46) je 6. února oficiálně představí vysoké společnosti na Plese v Opeře.

Na velký den se dívky s předstihem připravují. Hned první den týdenního soustředění na Čapím hnízdě je čekal fitting šatů, ve kterých budou dělat v Opeře parádu. Návrhářské duo Jaroslava a Dominika Sedláčkovy připravilo sérii slavnostních rób v klasické černé a bílé kombinaci. „Dlouhé šaty zdůrazňují krásu a dokonalé postavy jednotlivých dívek, jsou zdobeny krajkou a vyznačují se rafinovanými střihy a rozparky odhalujícími například záda či štíhlé nohy finalistek,“ říká Dominika Sedláčková.

Díky použití unikátní krajky vznikalo deset rób desítky hodin. „Na šatech je hodně ruční práce, hodně náročných detailů. Hrály jsme si s krajkou a dotvářely původní krajku využitím kresby,” říká Dominika Sedláčková, která se svou maminkou připravuje šaty pro uchazečky o korunku krásy opakovaně. „Chtěly jsme pro holky vytvořit zase úplně jiný typ šatů, než který jsme dělaly v loňském roce, a myslím, že se nám to podařilo.”

Související témata:
Čapí hnízdo

Reklama

Další články

Načítám