Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takovou fotečku z dovolené si hned tak někdo nepřiveze. Moderátor Tomáš Krejčíř strávil tři neděle na málo prozkoumaných místech ostrova Papua-Nová Guinea. Setkal se tam i s potomky lidojedů. Poslední případy rituálního kanibalismu zde byly zaznamenány ještě v šedesátých letech minulého století. Krejčíř se na své cestě dozvěděl mimo jiné to, že dnes prý domorodci podávají salát, který byl přílohou k lidskému masu, jako delikatesu turistům.

Do tmavě hněda opálený moderátor už se objevil i ve Snídani s Novou, kterou uvádí. Do jeho návratu o něj ale měli kolegové velký strach. Byl totiž na místech, kde nefunguje signál mobilního telefonu. A nepodával o sobě pravidelně zprávy.

Jednou z mála výjimek byla právě MMS s fotografií, kde Krejčíř pózoval s nahým domorodcem, jemuž genitálie zakrývalo jen speciální pouzdro. "Měl si ho také pořídit jako doplněk ke kostýmu Bivoje. To by diváci koukali," smáli se moderátorovi kolegové z divadelní hry Dívčí válka, ve které se Krejčíř objeví už koncem měsíce na zájezdovém představení v Janských lázních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám