Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželství americké hvězdičky Hilary Duff (36) s hokejistou Mikem Comriem bylo sice počátkem tohoto týdne oficiálně rozvedeno, ale rodiče tříletého syna jménem Luca spolu vyrazili na dovolenou jako harmonický pár.

Osmadvacetiletá celebrita se na Havaji předvedla jako dokonalá sexbomba. Hilary oblékla proužkované plavky, v nichž vypadala naprosto fantasticky. Z její postavy je zřejmé, že si pravidelně dává do těla v posilovně, což se nejvíce projevilo na jejím svalnatém břiše.

Hilary je sice oficiálně rozvedenou ženou, ale rozhodnutí soudu v tomto případě nejspíš nebude příliš směrodatné. Na dovolenou totiž vyrazila společně se svým exmanželem, a nezdálo se, že by se museli příliš přemáhat, aby před synem předstírali spokojený pár.

Herečka a zpěvačka se vdávala už před pěti lety, ale její vztah s Comriem nebyl příliš ideální. Po ročním odloučení Hilary loni v březnu podala žádost rozvod, protože ji manžel podváděl. Teď se ale zdá, že si spolu rozumějí lépe než v době, kdy je spojoval oddací list.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám