Hlavní obsah
Článek

Půlka českého šoubyznysu na začátku roku sedla do letadel a zamířila se ohřát do Thajska. Každého ale nečekala jen idyla na pláži pod palmami. Jak už jsme informovali, třeba moderátorce Sandře Parmové s přítelem Michalem Janotkou dovolená z valné části propršela, zpěvák a hvězda muzikálu Děti ráje Zdeněk Hrubý (52) zase čeká, jestli bude mít nějaké zdravotní následky na to, že ho pokousala opice.

S partičkou přátel vyrazil na ostrově Koh Kood do restaurace, místní opička ho nejdřív škrábla a pak rafla do ruky. Zatímco Veronika Arichteva (37) s manželem Biserem se ho snažili zachraňovat, "kamarádka" Míša Nosková (41), která tam byla s přítelem Ondřejem Baborem, nepustila z ruky mobil a natočila i video, jak se do něj opice pustila.

Rána byla dost hluboká a tekla krev. "Klika byla, že opice patřila majiteli resortu, a dokonce nám ukázal jako důkaz očkovací průkaz, protože ji nechává pravidelně očkovat proti vzteklině," svěřil nám Zdeněk.

Jsou ale i další nemoci, které může opičí kousnutí přenášet. HIV to podle lékařských výzkumů není, ale další bakteriální a virové infekce ano. Mj. opičí herpes virus B, který může vést až k fatální encefalomyelitidě. Zdeněk se na to snaží nemyslet a dovolenou si užít, ale stejně je pořád dost nervózní. 19. ledna opět nastupuje v Brně  do muzikálu Děti ráje, ale předtím se ještě určitě zastaví u lékaře.

Reklama

Další články

Načítám