Hlavní obsah
Článek

Susanne Eman (32) z Arizony doufá, že se probojuje k titulu nejtlustší ženy na světě. Matka dvou dětí doufá, že už teď porazila dřívější nejsilnější matku Donnu Simpson (43) z New Jersey, která váží přes 317 kilogramů.

Susanne momentálně váží kolem 330 kilogramů a potřebuje přibrat. I když by si většina lidí při pohledu na její tělo řekla opak, ona chce jíst co nejvíc, aby překonala rekord v tloušťce.

"Ráda bych zjistila, zda je v lidských silách, dosáhnout tuny,“ řekla. Poslední rekord byl 730 kilogramů, tak aspoň toho musím dosáhnout. Při mém současném tempu růstu bych měla mít 730 kilogramů v jedenačtyřiceti nebo dvaačtyřiceti letech,“ říká Susanne.

Supermarket navštěvuje se svými syny Gabrielem (16) a Brendinem (12) jednou měsíčně a plněním šesti nákupních vozíků stráví osm hodin. “Je to jako celodenní práce,“ nechala se slyšet Američanka, která používá motorové vozítko. Věří, že i přes svou váhu může zůstat zdravá.

"Čím větší jsem, tím líp se cítím. Cítím se spokojeněji a víc sexy,“ dodává Susanne. Její „mise“ začala poté, co nedokázala zastavit přibírání na váze. Prý si dokonce všimla, že přitahuje daleko více mužů, než dříve.

Nezaměstnaná matka, která nemůže pracovat kvůli své hmotnosti, tvrdí, že zůstává aktivní tím, že dělá pár jednoduchých cviků a chodí na pravidelné zdravotní prohlídky.

Susannin lékař Dr. Patrick Flite říká: “Hraje ruskou ruletu se svým životem. Je známo velké množství zdravotních komplikací, které jsou spojeny s obezitou. Ale je to její rozhodnutí.“

Reklama

Další články

Načítám