Hlavní obsah
Článek

Herečka Alice Bendová (50) se poprvé vyjádřila k tomu, jak bude reagovat na nevěry svého manžela Václava. A to přes právníka, který by ji měl zastupovat u rozvodu. "Ani jeden z manželů ještě žádost o rozvod nepodal, ale je pravděpodobné, že to k tomu bude směřovat. Nevím, kdo udělá první krok," řekl Super.cz JUDr. Martin Grubner.

Bendovi zatím podle něj neřešili ani majetkové vyrovnání nebo péči o děti. "Žádné předrozvodové smlouvy se zatím nesepisovaly. Jelikož paní Bendová žije v domě, který patří manželovým rodičům, je pravděpodobné, že se odstěhuje ona," dodal Gruber.

Prostřednictvím právníka svolala Bendová dokonce tiskovou konferenci. Podle něj proto, aby nedocházelo k dezinformacím. "Chtěl bych sdělit jejím jménem, protože sama se nemohla kvůli péči o dvě malé děti zúčastnit, že s manželem už delší dobu intimně nežijí. Jsou v takzvané odluce. Dříve se říkalo od stolu a lože, v jejich případě to ovšem není od stolu. Pan Benda se v domě objevuje, běžně se stará o děti," dodal právník, s jehož firmou doposud Bendová spolupracovala v oblasti obchodního práva. "Rozvody ale děláme také," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám