Hlavní obsah
Článek

Seznamte se s Claire a Celeste Atkins z anglického Langworthu v Lincolnshire, které byly ještě před pár lety obyčejným manželským párem. Jednačtyřicetiletá Claire strávila ve svazku, do nějž se narodily tři děti, celých šest let, než se jí manžel Markus v slzách svěřil, že si přeje žít jako žena.

Než se tak stalo, Claire byla přesvědčená, že ji o čtyři roky mladší choť podvádí. Jejich intimní život byl už nějaký čas na nule. Po Markusově přiznání se ale paradoxně všechno změnilo k lepšímu a on se dočkal obrovské podpory celé rodiny. Nakonec prodal i svou milovanou motorku, aby si mohl zaplatit operaci prsou. A jako Celeste, která podstoupila kompletní přeměnu pohlaví teprve před dvěma měsíci, si nechal vytvarovat rovnou velikost pět!

Z manžela se přitom postupně rodila její nejlepší kamarádka, se kterou teď Claire chodí na nákupy, ale i do barů, kde se společně poohlížejí po ‚tom pravém‘. Markus v sobě totiž také celou dobu dusil fakt, že jej přitahují muži. Do zelí si ale prý nelezou, protože mají odlišný vkus.

Reklama

Další články

Načítám