Hlavní obsah
Článek

Herečka Vanda Hybnerová (55), známá např. ze seriálu Přístav, byla jednou ze známých osobností, takzvaných ambasadorů, kteří se fotili pro kampaň Avon pochodu proti rakovině prsu. Samozřejmě v růžových tričkách, které k akci neodmyslitelně patří. Jejich design letos navrhovala Mirka Horká.

„Dámské Tričko má na spodním lemu moderní asymetrické prodloužení a je z příjemného vzdušného materiálu. To nejdůležitější ale je, že vy sami si můžete střih nebo design na Tričku vyladit pomocí washi pásek, které jsou přibaleny u dámského a dětského Trička,“ uvedla autorka k světle růžovému kousku, v němž se spolu s Hybnerovou fotili také Monika Absolonová, Roman Vojtek, Olga Šípková, Petr Vágner a další.

Hybnerová apeluje na prevenci o to víc, že oba její rodiče bojovali s rakovinou tlustého střeva. „Tato ‚chřipka‘, jak se jí u nás doma říká, naštěstí dopadla dobře. Vzhledem k tomu, čím si rodiče prošli, bylo mi doporučeno absolvovat preventivní vyšetření a já jsem poslechla. Pravidelně chodím také na mamograf. Když je člověku dvacet, má pocit, že je nesmrtelný, ale na prahu padesátky už své zdraví vnímá jinak. Oddalovat jakékoliv vyšetření je hloupost, čím déle budete mít strach, tím horší se pak můžete dozvědět zprávu,“ řekla.

Tričko je mimo jiné vstupenkou na charitativní pochod, který se uskuteční 11.6. Více o akci na stránce Zdravá prsa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám