Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemohli od sebe odtrhnout ruce a flirtovali, jako by se znali týden... Manželé Clooneyovi byli nejsledovanějším párem pondělní premiéry filmové novinky Ave, Caesar! v Los Angeles. Amal se na červeném koberci u divadla Regency představila v novém účesu a něžných minišatech s širokou sukní a květinovou aplikací, zatímco její muž k obleku zvolil místo košile černý svetřík.

Snímek, jenž bude mít v našich kinech premiéru za měsíc, má skutečně hvězdné obsazení, kromě Clooneyho se v něm objeví John Brolin, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Christipher Lambert, Channing Tatum a mnoho dalších...

Událost byla poslední společenskou akcí před Amalinou oslavou osmatřicetin, které bude mít již ve středu. Není pochyb, že George už má pro ženu svého života vymyšleno něco speciálního, ale aby překonal svůj loňský dárek, bude se muset hodně snažit. K 37. narozeninám totiž Amal dostala obrovskou novou šatnu s přehlídkovým molem a obřími zrcadly od země až ke stropu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám