Hlavní obsah
Článek

Slovenská zpěvačka Eva Máziková se do povědomí diváků dostala před více než pěti lety, když se zúčastnila reality show Čápi s mákem. Blonďatá zpěvačka tehdy exhibovala před kamerami společně s Dolly Buster (54), Ivetou Bartošovou (†48), Agátou Prachařovou (38) (tehdy Hanychovou), Norou Mojsejovou (65) a ženou z lidu - Lídou.

Šestašedesátiletá zpěvačka s nepřeslechnutelným hlasem oplývá neutuchajícím temperamentem a mladistvou vizáží. Největší úspěchy sice na Slovensku sklízela díky populárním písničkám zejména v sedmdesátých letech, ale své fanoušky si našla i v novém tisíciletí.

Známá je například její diskotéková hitovka Iná žena. Není divu, že nemohla chybět v pražské Lucerně, kde se konala show Slovenské divy. Máziková mezi Yvettu Blanarovičovou, Sisu Sklovskou a další Slovenky skvěle zapadla.

V odvážném modelu s hlubokým výstřihem by u této vitální pěnice snad nikdo netipoval, že už za tři roky začne kopat ligu za sedmdesátnice. Za její svěží vizáž možná může i to, že v Německu vystudovala Fakultu lékařské kosmetiky. A právě ve stejném oboru jeden čas úspěšně podnikala. Zkušenosti, které nabyla, pak jistě aplikovala i sama u sebe, což vskutku nelze přehlédnout.

Reklama

Další články

Načítám