Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho mužná tvář a charakteristické rysy jej předurčovaly ke ztvárňování filmových darebáků. Nezapomenutelná je především jeho role Henryho Hilla v gangsterce Mafiáni vedle Roberta De Nira. Dnes jednašedesátiletý Ray Liotta se objevil i na sobotním udílení SAG Awards v Los Angeles, ale mnozí měli potíž herce vůbec poznat.

Liottu toho večera doprovázela půvabná dcera Karsen, která se zkouší uchytit v modelingu. Popovídat si Ray stihl nejen s Leonardem DiCapriem, jenž získal cenu za mužský herecký výkon, ale například i s herečkou z Takové moderní rodinky Julií Bowen. Liotta evidentně propadl plastické chirurgii a tato záliba se mu začíná vymykat z rukou. Po šedesátce je sice bez vrásek, zato s podivně pokřivenými ústy a postrádá mimiku.

I přesto, jak se herec poslední dobou hodně změnil, nabídky k práci se mu stále hrnou. Jen loni hrál v osmi projektech včetně seriálu s Jennifer Lopez Shades of Blue. Z minulosti jistě stojí za zmínku ještě Sejmi eso, Vzpoura v Seattlu, Článek 99, Imigranti či seriál Smith.

Reklama

Další články

Načítám