Hlavní obsah
Článek

Zatímco vévodkyně Kate (42) vedle prince Williama (41) za poslední rok výrazně zhubla, následník britského trůnu potvrzuje starý fakt – mužské postavě manželství nesvědčí. William se zakulacuje a roste mu bříško. To je terčem posměchu jeho mladšího bratra Harryho (39), jenž stále podstupuje tvrdý výcvik u armády a má atletickou figuru. Zrzek Harry, který se nedávno rozešel se sexy modelkou Florence, začal bratrovi dokonce říkat Teletubby podle postavy ze seriálu pro nemluvňata.

„William je velmi spokojený jako ženatý muž a užívá si dobré jídlo. Trochu přibral a vypadá velmi zdravě. Naneštěstí pro něj vidí Harry jeho rostoucí pneumatiku jako zdroj posměchu a ihned přejmenoval Williama na Teletubbyho. Také se bratra pořád ptá, jestli neví, kdo snědl celý koláč. Je to typické Harryho škádlení,“ prozradil královský zdroj listu The Sun.

William stejně jako mladší bratr slouží u armády, ale celé dny sedí na základně RAF Valley v Anglesey, v případě zásahu usedne do kokpitu a jako pilot řídí helikoptéru. Příliš pohybu tak nemá.

Reklama

Další články

Načítám