Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patrick Swayze a Jennifer Grey mají českou konkurenci. Hvězda seriálů Vyprávěj a První republika, herečka Veronika Arichteva (37), se svým manželem, režisérem Biserem Arichtevem, totiž zvládají slavnou zvedačku z filmu Hříšný tanec stejně dobře. Tedy zatím ve vodě.

Veronika s Biserem si užívají dovolenou v exotickém Thajsku, které milují a každoročně se sem vracejí. Tentokrát zvolili ostrov Koh Chang a malebný ostrov Koh Kood. A právě na něm vznikla fotografie zvedačky z legendárního filmu Hříšný tanec.

A nejen to. Vtipní manželé posílají svým přátelům do Prahy další parádní pozdravy, například fotku sněhuláka z písku nebo létajícího režiséra Bisera. "Tahle fotka vznikla na první dobrou. Bisi skákal šipku a já foťák zmáčkla jen jednou. Proto tuhle fotku tolik miluju," řekla Super.cz Veronika.

Jejich dvoutýdenní dovolená již zítra končí. Úspěšnému režisérovi začíná natáčecí maraton a Veronice divadlo. "Biser připravuje další sérii Četníků z Luhačovic, v létě dětský seriál Mazalové a na podzim se bude zřejmě opět točit První republika. Já bych měla začít zkoušet nové představení v divadle, a stále pendluju po republice se třemi zájezdovými představeními. A s mými nejlepšími kámoškami Nikčou Štíbrovou a Martinou Pártlovou chystáme natáčení videa z ženského světa pro jednu internetovou televizi a chceme rozjet pořad o cestování Buchty v troubě," dodala Arichteva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám