Hlavní obsah
Článek

Herečka Marie Kyselková už oslavila 80. narozeniny a ráda by opět našla společnou řeč se synem Ondřejem, jehož má s Petrem Haničincem (†77). Potomek se k ní však nehlásí, což ji s přibývajícím věkem trápí stále víc.

„Neviděla jsem ho ani neslyšela tak tři roky. Nevím, kde bydlí, a nemám na něj ani telefon,“ posteskla si princezna Lada z legendární pohádky Nedělnímu Aha!. Její vztah se synem nebyl nikdy příliš harmonický. Kyselková se už v minulosti vyjádřila, že jej sponzorovala i v době, kdy sama strádala, což zničilo její mateřské srdce.

Chřadnoucí herečka má navíc zdravotní problémy a je smířená s tím, že na rozdíl od své pohádky není nesmrtelná. „Nepomáhá mi už nic. Ani prášky, ani kapačky, ani lázně ani Centrum bolesti ve vojenské nemocnici. A operovat už mě nemohou. Jde to se mnou z kopce. Dochází mi síly,“ dodala Kyselková, již trápí operovaná páteř.

Hvězda pohádky Princezna se zlatou hvězdou ale naštěstí není úplně sama. Pravidelně ji navštěvují její dvě dcery. Problémového syna však nikdy nezavrhla a ráda by jej ještě viděla.

Reklama

Další články

Načítám