Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlotte Casiraghi (25) je dcerou monacké princezny Caroline a vnučkou jedné z nejkrásnějších hollywoodských hereček Grace Kelly, která byla zároveň monackou kněžnou. Rozhodně tedy má být po kom krásná. Ovšem Charlotte je výjimečná nejen svým vzhledem, ale je také úspěšnou jezdkyní na koních. Její dokonalá tvář i postava ji předurčují k úspěchům v modelingu. Nyní se objevila například v srpnovém čísle francouzského Vogue.

Naposledy na sebe Charlotte upozornila na nedávné svatbě svého strýce knížete Alberta II. s Charlene Wittstock, kde si oblékla světle modré šaty s pelerínou ve stejné barvě. Koncem července se také objevila na jezdeckých závodech ve francouzském Chantilly. Při jednom ze skoků nebezpečně spadla na zem i s koněm. Naštěstí se vše obešlo bez zranění.

Britský Daily Mail o urozené mladé dámě píše v superlativech a nebojí se i srovnávání s jejich princeznou Kate. Jejich článek například nesl titulek: "Kate kdo? Členka monacké královské rodiny Carlotte Casiraghi krade pozornost vévodkyni z Cambridge svými půvaby na obálce Vogue".

Focení pro tento prestižní časopis však zdaleka není její první zkušeností se světem modelingu. Casiraghi je oficiální tváří značky Gucci, přátelí se s návrhářem Karlem Lagerfeldem a nebo se Stellou McCartney. Často také chodí na módní přehlídky a navštěvuje galerie umění.

Charlotte dlouhá léta nežila v Monaku, jejím domovem bylo po smrti otce Stefana Casiraghiho v roce 1990 město Saint Rémy de Provence na jihu Francie. Spolu s ní tam bydlela i matka Caroline, která si později vzala hanoverského prince Ernsta Augusta. Zpět do Monte Carla se rodina stěhovala minulý rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám