Hlavní obsah
Článek

Svého času nejpopulárnější česká moderátorka úspěšně překonala drogovou závislost, ale dodnes s sebou vleče nepříjemný prohřešek z minulosti. Focení pro erotický časopis před svými potomky netají.

Tereza Pergnerová (49) se po deseti letech vrátila k pořadu 13. komnata, v němž kdysi otevřeně mluvila o svém boji s heroinem. Tehdy došlo také na erotické fotky, které by dnes nejraději vymazala ze světa, ale nabídku ve výši tří miliónů korun nedokázala odmítnout. Peníze jí ovšem spokojenost nezajistily a Tereza musela před nepříjemnou pravdu postavit své děti.

„Před nástupem do první třídy jsem to Samuelovi řekla, že jsem udělala kardinální chybu,“ přiznala Pergnerová, která věděla, že se hanbaté fotky k jejímu synovi dříve či později dostanou, což se taky stalo. „Je na nich nějaká kráva bezvýznamná s lízátkem,“ lituje Tereza toho, že pikantní snímky pořídila, a dnes se považuje za někoho úplně jiného.

„Teď mě čeká repete – Natálka. Ta to ví, ale ještě to neviděla,“ dodala Pergnerová, která se reakce dcery obává: „Může mě odsoudit, může se za mě stydět.“ Moderátorka má sice své prohřešky z mládí, ale dokázala se odrazit ode dna a s přítelem Jiřím Chlebečkem tvoří po překonání partnerské krize spokojenou rodinu, za což si zaslouží obdiv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám