Hlavní obsah
Famous
Článek

Lady Gaga (37) je potomek newyorských přistěhovalců z Itálie. A zřejmě proto chce svatbu vystrojit ve vlasti svých předků. Nejednou se zpěvačka nechala slyšet, že lepší italskou pastu v New Yorku člověk nepozře, když nenavštíví restauraci jejího otce Josepha Germanotty. Ale na svatbě chce mít pokrmy připravené přímo italskými šéfkuchaři. A tak se snoubencem Taylorem Kinneym hledají vhodné místo na Apeninském poloostrově.

„Chce oslavit své kořeny, takže hledají místa na italském venkově. Chce velkou italskou svatbu. Pořád si ještě užívají zasnoubení a pořád také řeší nejlepší termín. Ještě to neplánují naplno… Podle místa ale bude řešit výběr šatů. Takže nejdříve musejí uzavřít tohle. Pak teprve se rozhodne, jaké šaty si zvolí a kdo je ušije,“ píše deník New York Post.

O svatbě s devětadvacetiletou zpěvačkou nedávno promluvil sám Kinney. „Já bych klidně mohl jít do Little White Chapel (v Las Vegas, kde oddávají na počkání), ale myslím, no, ona je Italka a to by neprošlo. Chce velkou hezkou svatbu, takže vám dám vědět, až stanovíme datum,“ tvrdil herec před časem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám