Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Se stresovou inkontinencí, únikem moči, se během života setká skoro 50 % žen. Nedávno se ke stejnému problému přihlásila například herečka Kate Winslet. Jednou z nejnovějších a nejšetrnějších metod, které přinášejí ženám, jako je ona, úlevu od potíží, je laserový zákrok g-set. Kromě léčby inkontinence toho „tam dole“ ale dokáže ještě mnohem víc.

Léčba inkontinence laserem: bez operace, bolesti a rekonvalescence

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příčinou stresové inkontinence je nejčastěji povolení oblasti pánevního dna, například po porodu. Jakmile pak třeba kýchneme, nedostatečná opora povolí a ven se uvolní malé množství moči. Hovoříme o stresové inkontinenci. Na klinice Asklepion mají právě na tenhle druh potíží laser, který při jednoduchém, rychlém zákroku obnoví oporu močového měchýře a původní funkce močových cest. Ošetření je nebolestivé, není potřeba použít žádnou anestezii. Následná rekonvalescence také neznamená žádná zvláštní omezení. Po ošetření odcházíte okamžitě domů.

Když už to „tam dole“ není po porodu jako dřív

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na klinice Asklepion používají k léčbě inkontinence laser FotonaSmooth, neboli G-set. Speciální koncovka laseru se zavede klientce do pochvy a působením tepelné energie laseru na tkáň pochvy dojde k jejímu stažení a zpevnění. Další laserová koncovka IncontiLase™ je určená pro léčbu inkontinence a zpevní poševní tkáň. Výsledkem laserového zákroku je zúžení a zpevnění pochvy, ale také řešení stresové inkontinence a prolapsu dělohy po porodu. Na rozdíl od operativních možností je laserový zákrok rychlý, jednoduchý a nevyžaduje téměř žádnou rekonvalescenci. Zpevnění a zúžení pochvy má samozřejmě ještě jeden příjemný benefit, kterým je zlepšení sexuálních prožitků.

Ženy se začaly zajímat o vzhled genitálií a dostaly bonus v podobě zlepšení sexuálního prožitku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Depilace intimních partií je dnes samozřejmostí. Zřejmě i proto ženy začaly řešit, jak vypadají na intimních místech. Nejmodernější metoda omlazení ženského vnějšího genitálu přístrojem Protége Intima na klinice Asklepion přináší bezbolestné řešení – vyhladí pokožku, srovná asymetrie a stáhne povolenou kůži. Intenzivní lokální prohřev poševního vchodu navíc zlepšuje průtok krve a stimuluje nervová zakončení, čímž výrazně a dlouhodobě zlepšuje sexuální satisfakci.

Další články

Načítám