Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Cesta Jamie Brewer (30) do Hollywoodu byla mnohem komplikovanější, než v případě jiných hereček. Navzdory genetické vadě však dokázala prokázat svůj talent a prosadila se v oboru, kde je na vzhled brán velký zřetel.

Touha po herectví Jamie provázela už v dětství, kdy získala první zkušenosti na divadelním jevišti. Obrovskou příležitostí pro ni byla role v první řadě seriálu American Horror Story, kde se v roce 2011 tak osvědčila, že ji tvůrci později dali větší prostor ve třetí a čtvrté sérii. Jamie však nezůstala spojována jen s jedním projektem a zahrála si i v seriálech Raymond & Lane a Switched at Birth. V současné době natáčí film My Next Breath.

Jamie Brewer se angažuje v komunitě lidí se stejným postižením, pro něž je tím nejlepším vzorem. Loni v únoru se dokonce předvedla jako modelka na newyorském Týdnu módy, kde se setkala se vřelým přijetím.

„Když mě jiné ženy vidí, řeknou si, že když jsem to dokázala já, mohou to dokázat taky. Jsem ráda, když jim můžu dodat odvahu, aby ukázaly, kým skutečně jsou,“ tvrdí Jamie, jejíž kariéra je důkazem toho, že lidé s Downovým syndromem mohou vést plnohodnotný život.

Reklama

Další články

Načítám