Hlavní obsah
Článek

Mladá herečka Lucie Šteflová (28), která nedávno musela čelit tomu, že se na veřejnost dostala informace o její ne zrovna slušné brigádě, je jednou z tváří, které se divákům představí v novém seriálu na obrazovkách Novy. A kvůli své roli se i odhodlala předstoupit před novináře na tiskové konferenci televize. Na dotazy ohledně svého soukromí ale nejčastěji odpovídala ‚no comment‘. Řekla jen, že je spokojená a má se dobře.

Seriál se jmenuje Drazí sousedé a Lucka si v něm zahraje spolu s Lenkou Zahradnickou, Tomášem Novotným, Petrem Buchtou, Milanem Šteindlerem či Danou Batulkovou. V seriálu proti sobě mají kvůli třicetimiliónovému dědictví stát zhýčkaní příbuzní z města a svérázní obyvatelé malé vesnice.

Mezi vesničany bude patřit i právě Lucka. „Lucie Šteflová ztvární v seriálu nejhezčí dívku ve vesnici Vendulu Kučerovou. Vendula není zlá, ale sobecká a marnivá. Jejím celoživotním cílem je vzít si strážce národního parku Honzu a odstěhovat se do města. Televize Nova a produkce seriálu Drazí sousedé se na spolupráci s herečkou Lucií Šteflovou velmi těší,“ řekla Super.cz manažerka Alžběta Cimová z PR týmu Novy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám