Hlavní obsah
Článek

Je to smutné zjištění, ale tyto lacině vyhlížející odkvétající ženy před sedmi lety opravdu zdobily stránky prestižního pánského magazínu. Přibývající věk a plastické úpravy se ale nehezky podepsaly na jejich zevnějšku, takže veškerá přitažlivost je nenávratně pryč.

Oblíbenkyně staříka Hugha Hefnera, který si je po úspěchu s hanbatými fotkami nastěhoval do své ložnice, kde se odehrávala reality show The Girls Next Door, už nejsou příliš atraktivní. Kristina a Karissa Shannonovy (26) se nechaly vylepšit implantáty, jimiž si kromě ňader zvětšily i zadnice, takže oproti své sexy éře působí poněkud rozlehle.

Dříve obdivované sestry přišly o poslední zbytky přirozenosti, ale stále se považují za sexbomby. Společný kadeřnický salón v Beverly Hills tak vzhledem k jejich outfitům působí spíše jako erotický klub. Kristina a Karissa se totiž svým klientům věnují v legínách, které jsou pod náporem jejich umělých zadků průsvitné. O moc více nestydatá dvojčata nehalí ani své horní partie, takže spíše než kadeřnice připomínají prostitutky.

Reklama

Další články

Načítám