Hlavní obsah
Článek

Projekt Aquababes každý rok představuje nové talentované dívky, které dostanou možnost stát se na rok členkami hudebního uskupení. Loni členky skupiny bodovaly s hudebním klipem Čistá jako láska, předloni zase sklízely úspěchy s písní Neříkej mi baby.

Koncem roku proběhl pod dohledem odborné poroty casting na novou sestavu. Porota po náročném rozhodování nakonec vybrala šestici nových dívek: Elišku, Sáru, Melindu, Sabinu, Marii a Nikolu. Vybrané dívky se už teď těší, jak s úspěchem minimálně napodobí své předchůdkyně.

„Jsem velmi příjemně překvapený tím, že letošní Aquababes jsou všechny nejen dobré zpěvačky i tanečnice, ale navíc k sobě pěkně padnou typově. Po tom, co se písně Neříkej mi bejby a Čistá jako láska staly hitem českého internetu, připravujeme i novou skladbu pro rok 2016,“ prozradil marketingový šéf hudebního vydavatelství Universal Music Group Miloslav Zýka.

Hudba je již téměř hotová a text se ladí. Brzy se začne natáčet nový videoklip, kde se nové dívky poprvé představí veřejnosti. Nové členky dívčí kapely samozřejmě neumějí jen zpívat, ale také oplývají nespornými půvaby. Která členka se vám líbí nejvíc? Hlasujte v anketě!

Která dívka z Aquababes se vám líbí nejvíc?
Eliška
11,3 %
Marie
30,1 %
Melinda
14,2 %
Nikola
10,2 %
Sabina
15,3 %
Sára
18,9 %
Celkem hlasovalo 9737 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám