Hlavní obsah
Článek

Na prstech jedné ruky bychom spočítali herečky, které netrpí nesnášenlivostí lepku. Pamatujete na půvabnou Lenku Zahradnickou jako na krásku krev a mlíko v uniformě zdravotní sestřičky v Ordinaci v růžové zahradě? Ještě ve Svatbách v Benátkách nebyla jako partnerka Martina Krause pro změnu v zubařské ordinaci zrovna kost a kůže.

Když jsme ji potkali mezi hlavními hrdiny nového seriálu Drazí sousedé, který se bude uvádět na Nově, díky štíhlé postavě jsme si ji málem spletli s modelkou. Herečka se ovšem nepustila do diety kvůli formování postavy, ale ze zdravotních důvodů. Před dvěma lety jí zjistili potravinovou intoleranci, její tělo nesnáší lepek.

Horší to má tím pádem i v seriálovém cateringu, kde si nejvíc pochutná její pes Františka. "Fanynka to miluje. Já musím hledat jídlo bez lepku a navíc nejím maso. Když něco takového najdu, tak to zblajznu a jsem šťastná," smála se.

"Když sním něco s lepkem, je mi hrozně. Předtím jsem vlastně nevěděla, co mi je, byla jsem nadmutá, chodila hodně často na záchod. Zkoušela jsem jiné diety, třeba vynechávala mastné, než mi řekli, že nemám jíst lepek. Ještě teď se mi zdá o pivním rohlíku, ale je mi mnohem lépe," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám