Hlavní obsah
Článek

Rozšiřování rodiny nepodceňují dámy z kapely Holki. V tuhle chvíli má Katka Brzobohatá dcery Viktorii a Lauru, Radana Labajová syna Theodora a Nikola Šobichová je maminkou dcery Anabel a aktuálně je opět v očekávání. Miminko přijde na svět v červenci. Kapela by se už mohla jmenovat spíš 'Mámi'.

Všechny maminky i děti se sešly při natáčení pořadu TopStar s moderátorkou Kateřinou Kristelovou (44). "Natáčení se skupinou Holki bylo netradiční v tom, že se, spolu se mnou, pokoušely časově sladit čtyři matky a jejich děti," svěřila nám Katka.

"Doteď nechápu, jak se to podařilo, během natáčení se pak neustále odbíhalo k těm nejmenším a nakonec jsem byla šťastná, že moje Claudina zůstala ve školce. Holki jsou matky hodně plodné, za což mají můj obdiv. S Radanou se ale shoduju v tom, že být matkou je skvělý, ale jedno dítě stačí," dodala.

Reportáž bude v Topstar Magazínu v některém z nejbližších dílů a zpěvačky s moderátorkou proberou i to, jaký byl ústup ze slávy z hal pro tisíce fanynek a fanoušků a skok do klubů mezi pár desítek lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám