Hlavní obsah
Článek

Je to neuvěřitelné, ale drby občas mohou člověku přinést štěstí! Své by o tom mohla vyprávět bývalá rosnička Karla Mráčková, která od loňska dělá reportérku nováckých Televizních novin. A dáma, která skvěle popírá svůj věk, se k tomu dostala vlastně díky lidem, kteří ji napráskali šéfovi!

„Že by mě zprávy zajímaly, jsem nejdřív utrousila mezi kolegyněmi. Ty to donesly mému šéfovi, který si mě zavolal, a domluvili jsme se, že to zkusím,“ pochlubila se Mráčková na otevření ledové plochy v nákupním centru v pražských Štěrboholech.

„Špiclům“ z práce rozhodně nemůže nic vyčítat! Jako velmi zaměstnaná reportérka z terénu si totiž vydělá o dost víc jak dřív. Kromě toho coby rosnička už cítila únavu materiálu a rok práce na něčem jiném jí dodal svěží vítr do plachet.

„Počasí jsem dělala osmnáct let a nechci to nijak hanit, přineslo mi to spoustu zážitků a zkušeností, ale bylo na čase se posunout dál, chtělo to změnu. Zpravodajství je náročnější, ale mám z toho pocit, že je za mnou vidět kus práce,“ říká Karla.

Ta dorazila i se svou malou dcerou, kterou trápil ryze ženský problém, zničený účes pod čepicí, takže než došlo na focení, donutila maminku jít nakoupit sponky a gumičky.

„S manželem a dětmi hodně jezdíme na lyže, ale brusle mě také baví. Když je kluziště pod krytou střechou, aspoň člověku nemrznou nohy,“ dodala s úsměvem hvězda nováckého zpravodajství, jež loni málem přišla o život kvůli zdravotním komplikacím, dnes už je ale zase fit.

Související témata:
Bývalá přítelkyně

Reklama

Další články

Načítám