Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to parta neohrožených, která vládne internetu. Jeden druhého předhání v žebříčcích oblíbenosti a neberou si žádné servítky. Každý z nich chce být ten nej. Ale který se stane šampionem vašeho srdce?

Hubnoucí zázrak

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak jim přezdíváme. Legíny z neotexu si totiž stačí obléknout a tuky už se třesou strachem. Snaží se rychle sbalit svých pět švestek, než se s brekem rozpustí v pot. Navíc to nestojí žádnou velkou námahu. Díky zahřívacímu efektu hubnete u televize i při uklízení a 4x rychleji. Stačí klik a jsou vaše se 75% slevou!

Všude s vámi a vždy připraven

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

USB flash disk v luxusním designovém kabátku z nerezu. 24/7 je připraven vyrazit do akce a zasáhnout stejně jako Kobra 11. Zapisuje rychlostí 18 MB/s, což je vážně úctyhodný výkon, a uschová až 32 GB vašich dat. Odolný je stejně jako Simir Gerkhan. Vydrží vám navěky. Už si získal 1 681 spokojených zákazníků. Přidejte se k nim!

Co stránka, to vzpomínka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To zvládne jenom fotokniha. Díky ní nikdy nezapomenete, co jste prožili. Bude vám připomínat ty nejšťastnější momenty vašeho života, které vám i po letech vykouzlí úsměv na rtech. Popusťte uzdu fantazii, vytvořte ji přesně podle vašich představ a pak ji s láskou darujte!

Specialista na vlny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A s tsunami nemá nic společného. Kdo to je? No přece loknovací kulma Pure Curl! I z vlasů jako hřebíky vykouzlí pořádné vlnobití, které vydrží i v přespolních podmínkách. A to nenechá žádného muže lhostejným. S pusou otevřenou se za vámi budou otáčet celé davy. Přesedlejte taky na vlny s 80% slevou!

Dekorace, která vás nikdy neomrzí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Může vám doma viset i originál od Van Gogha, ale když na něj budete koukat 10 let při každé návštěvě obýváku, buď se dočista zblázníte, nebo už ho budete mít plné zuby. Ale fotoobraz s vaší fotkou, ten nikdy neomrzí. Čiší z něj spousta vzpomínek a bude vám dělat radost ještě dlouhá léta.

Další články

Načítám