Hlavní obsah
Článek

Milióny prodaných desek a několik hitů, které dodnes můžete slýchat z rádií. To byly, a podle posledních informací znovu jsou All Saints. Dámy, jejichž sláva dosahovala vrcholu v 90. letech, se o comeback pokoušejí s novým singlem. Podívejte, jak dnes její členky Melanie Blatt, Shaznay Lewis a sestry Natalie a Nicole Appleton vypadají.

All Saints se už představily s nahrávkou nazvanou One Strike a příští měsíc by mělo vyjít i jejich čtvrté studiové album Red Flag. Mnoho textů je prý inspirováno událostmi ze života slavné čtveřice, jejichž hit Never Ever byl po Wannabe od Spice Girls druhým nejúspěšnějším singlem dívčí kapely v historii. Znát ale zajisté budete i hity jako Black Coffee či Pure Shores, který byl soundtrackem k filmu Pláž.

V nových písních se prý odráží převážně pocity Nicole Appleton, která se v roce 2014 rozvedla s frontmanem Oasis a otcem svého čtrnáctiletého syna Gena Liamem Gallagherem.

O comeback se skupina pokouší už podruhé. V roce 2006 se jim to se třetím albem Studio 1 příliš nezdařilo. Prodejnost byla slabá a holky šly o tři později znovu každá svou cestou. V roce 2014 se vrátily na pódia během několika vystoupení, nyní to prý ale s návratem myslí opravdu vážně, tak se nechme překvapit, zda opráší dřívější slávu a úspěchy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám