Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak již Super.cz informoval, jednou z hlavních zahraničních hvězd pražského Plesu v Opeře, který se bude konat již příští sobotu, bude britský herec Tom Riley, kterého čeští diváci znají mj. ze seriálů Hercule Poirot anebo Vraždy z Oxfordu.

Dámy, které by si na fešného herce brousily zoubky, ovšem budou mít smůlu. Držitel ceny BAFTA za roli v britském seriálu stanice BBC Da Vinciho démoni totiž nepřijede sám. Bude ho doprovázet přítelkyně, hollywoodská herečka Lizzy Caplan.

Tato kráska kvůli Plesu v Opeře přerušila své pracovní povinnosti, aby mohla svého přítele doprovodit. Předtím, než ji uhnal Tom Riley, byla dlouholetou přítelkyní herce Matthewa Perryho, známého jako Chandlera z legendárního sitcomu Přátelé.

Lizzy se nejvíce proslavila rolemi ve filmech Protivné sprosté holky po boku Lindsay Lohan, Kamarádova holka, To byl zítra flám a Holky na tahu. V roce 2013 získala hlavní roli v seriálu Masters of Sex.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám