Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před deseti lety David Šín alias Shrek vyhrál na Nově v Big Brotherovi deset miliónů korun, dnes mu ale z výhry zbývá už minimum. A to i kvůli tomu, že naletěl pár podvodníkům, kteří z něj vytáhli peníze a už mu je nikdy nevrátili!

„Jedním z nich byl jakýsi Ota. Ten se s talentem na podvody už narodil. Kšeftoval s auty, jedno mi dohodil, vybral zálohu a auto jsem pak už neviděl. Celkem ze mě vytáhl šest set tisíc korun,“ řekl Super.cz Shrek s tím, že ale zdaleka nebyl jediným, kdo ho připravil o peníze.

„Dostat se mi dnes do rukou, tak za sebe neručím. Ale slyšel jsem, že sedí. Mám sice podepsanou směnku a uznání dluhu, ale má tolik dluhů, že si to můžu leda tak zarámovat. Těch lidí bylo ale víc. Jsem kluk z dědiny, byl jsem zvyklý na to, že co se řekne, to platí. Bylo to tvrdé ponaučení,“ přiznává.

Z deseti miliónů se mu prý do rukou ve skutečnosti dostalo jen osm, milión rozdal mezi další účastníky reality show. Zařídil si bydlení, pozemek a říká, že si nežije špatně. „Nelituju těch chyb. Proč se tím trápit? Když si něco chci koupit, pořídím si to, nemusím obracet každou korunu, jsem pánem svého času. A další peníze se dají vydělat vždycky,“ dodala smířeně sympatická hora svalů.

Reklama

Další články

Načítám