Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od svého návratu z tříměsíčního pobytu v Los Angeles se konečně objevil ve společnosti zpěvák Sámer Issa (38). A my byli celí žhaví se dozvědět, co tam vůbec dělal. "Natáčel jsem novou desku, dodělával nějaké věci, seznámil se s producenty a natáčel videoklipy, které se teď dodělávají," vypočítal.

"Ten jeden klip je příběhový, hrají mi v něm herci z Hollywoodu, mladí lidé, kteří jsou úplně super. Samozřejmě jsem se těšil, až se vrátím domů, ale teď se zase těším nazpátek tam," řekl Super.cz. Otevřel si prý i dvířka pro práci v Americe. "Byl jsem tam pod jednou agenturou, která se zabývá hledáním talentů. Vystupoval jsem v Hollywood Boulevard v jednom baru každé úterý a čtvrtek, což bylo zajímavé a takový první krok," vyprávěl.

Stal se z něj tedy v Americe barový zpěvák? "No, ne úplně, ale něčím začít musím. Lidi mě tam vůbec neznali a byly skvělé ty zpětné vazby, když jsem začal zpívat. Tady v České republice jsou na to lidi zvyklí, a tam to bylo překvapení. A nebylo to žádné karaoke," dodal.

Sámer v Los Angeles i hodně nakupoval, vzhledem k tomu, že se vracel před svátky, byla to i spousta vánočních dárků. "Náušnice, kabelky, boty, oblečení pro bratra a synovce. Nakoupil jsem i sobě tak na tři měsíce dopředu," svěřil, a nás napadlo, že tedy víc utratil, než vydělal.

"Bylo to tak fifty fifty. Kdybych tolik neutrácel, mohl jsem si ještě spoustu peněz přivézt domů," tvrdil. Znamená to tedy, že si ty spousty peněz vydělal zpíváním v baru? "Třeba i tím, ale mimo jiné jsem tam dělal i modela. Bylo to zajímavé, i když ne nijak zvlášť placené. Vybrali si mě kvůli obličeji, že jsem takový netypický pro americký trh, což bylo fajn," vysvětlil.

Vzhledem ke svým syrským kořenům, díky nimž má ten netypický zjev, měl ovšem problém při vstupu do USA. "Problém byl velký, chtěli mě poslat zpátky domů, což bylo složité. Ale udělal jsem to tak, že jsem se vrátil a šel jsem k jinému imigračnímu úředníkovi," předhodil téměř neuvěřitelnou historku Sámer. "Měl jsem umělecké vízum, v tom případě to lidi tak neřeší. A když jsem řekl, že jedu za producentem, bylo to v pohodě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám