Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli je to pravda, podařilo se mu ulovit velmi bohatou štiku! Moderátor Sportovních novin televize Nova Michal Hrdlička (35) po podzimním rozchodu s Lucií Borhyovou (45), jíž dal prý kopačky proto, že už to s ní dle jeho slov dál nešlo, zřejmě dlouho sám nezůstal. Kromě užívání si života s kamarády našel podle drbů, které kolují šoubyznysem, i novou lásku. Je mladá, krásná a prachatá!

Novou vyvolenou Michala nemá být nikdo jiný, než úspěšná česká tenistka Karolína Plíšková, která do společnosti sice chodí s rozpuštěnými vlasy, na kurtě je má ale takřka vždy do copu. Dívka, jež měla na Slavíkovi nejodhalenější vnady, si za svých třiadvacet let života dokázala vydělat už přes 70 miliónů korun.

Podle přátel Hrdličky spolu dvojice randí už nějaký čas a kdo ví, zda v sobě ti dva nenašli zalíbení na mejdanu tenistek v listopadu, z něhož měl být Michal údajně vyhozen.

Každopádně jeho nejbližším kumpánem je další moderátor Novy Petr Suchoň, jenž randí s kamarádkou Karolíny Klárou Koukalovou, takže i odtud může vát vítr.

Oba dva spolu byli k vidění i na mikulášském turnaji pro děti v Klokánku a už tam to podle některých zdrojů mezi nimi pořádně jiskřilo.

Zprávu o vztahu těch dvou přinesl web Expres, potvrzují ho ale pod příslibem anonymity různí přátelé novácké i tenisové hvězdy.

Prý nemá jít o žádný jednorázový úlet, ale o vztah dvou lidí, kteří to spolu myslí vážně. Tak uvidíme…

Reklama

Další články

Načítám