Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Co se ještě více vzrušujícího, žhavějšího a „ostřejšího“ sexu týče, jsou Češky v porovnání se svými sousedkami ze Slovenska či Polska mnohem přístupnější a otevřenější: přibližně 65 % uživatelů stránky TheCasualLounge.cz tvoří ženy, které ze své „hravosti“ netěží jen pro své vlastní uspokojení, ale vynáší do nových sexuálních výšin i samotné pány tvorstva!

Cesta ke štěstí vede přes uspokojení v posteli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žen, které svou sexualitu projevují v nové, emancipované podobě, je přitom čím dál více. Od svých milenců si vezmou, co chtějí, a neváhají přitom překročit žádná tabu. Co se všech druhů praktik a pozic týká, jsou velice vynalézavé. Otevřeně to potvrzuje i uživatelka TheCasualLounge.cz, Eva z Brna (28): „Předtím než se setkám s novým milencem, ráda ho nejdříve nažhavím online. Při osobní schůzce se inspiruji zejména pornem, erotickými časopisy a příručkami o sexu… zkrátka ukážu svým partnerům ráj na zemi! Kdybych mohla, měla bych sex i několik dní vkuse – s jediným mužem, se dvěma, nebo i s více. Někdy jsem takový malý ďáblík,“ dodává se smíchem.

Sexuální vyvrcholení zaručena!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na vedoucím portálu pro nezávazné schůzky se registruje čím dál více Češek – postelová vyvrcholení jsou totiž dle jejich slov na TheCasualLounge.cz zaručena! Martina z Ostravy (33) k tomu dodává: „Samotný výběr vhodných partnerů je také velice snadný, jelikož systém doporučování ideálních protějšků za mě oddělí zrna od plev a já už pak jen slíznu smetanu. Tato seznamka mi tudíž dokonale vyhovuje a pro ženy je dokonce zcela zdarma… nejspíš proto je nás tam tolik.“ Muži, kterým slůvko „chtíč“ vůbec není cizí, mají tudíž možnost najít vše, co hledají: nespoutanou vášeň, opravdové nadšení, i pověstnou „free love“!

Další články

Načítám