Hlavní obsah
Článek

Pokud se vám tuk více ukládá v rizikových partiích, jako jsou boky, bříško, zadek nebo stehna, je vždy obtížné se ho efektivně zbavit. Úprava stravy, cvičení a další doporučené postupy většinou nezabírají. Abychom dostali kila opravdu účinně dolů a také vylepšili naše postavy, je třeba sáhnout po přípravcích, které pracují s prověřenými látkami na spalování podkožního tuku.

Nenahraditelné přírodní extrakty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý zná pozitivní efekty např. zeleného čaje. Dodává nám především energii a zlepšuje metabolizmus, zodpovědná je za to především látka EGCG, která je v zeleném čaji hojně obsažená. Právě díky této látce mají kvalitní extrakty ze zeleného čaje i pozitivní efekt na spalování tuků a pomáhají zabraňovat jejich případnému dalšímu hromadění v organizmu. Obdobné účinky vykazuje i extrakt z guarany s definovaným obsahem kofeinu. Velmi zajímavý efekt poskytují i látky L-Carnitin, synefrin z hořkých pomerančů nebo výtažek z kořene Korejského ženšenu. Kromě výrazného vlivu na efektivní spalování tuků podporuje ženšen také tvorbu energie, udržení optimální výdrže a vitality.

Pomoc od hubeňoučkých Japonců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Teprve nedávno byly objeveny blahodárné účinky rostliny zvané Konjac Amorphophallus. Této rostlině se daří v nižších pohořích, především v Japonsku. Zajímavá je hlavně díky svým mohutným hlízám, které dosahují průměru až 25 cm. Právě z těchto hlíz se získává jedinečná vláknina glukomannan, která svými vlastnostmi ostatní druhy vláknin násobně převyšuje. Glukomannan je schopen nabobtnat až na úctyhodný 200násobek své původní velikosti. Díky tomu při užívání vyvolává zřetelný pocit sytosti v žaludku. Vytvořená gelovitá hmota obalí částečky potravy, trávicí enzymy působí pomaleji, a tím se zpomaluje vstřebávání sacharidů. Glukomannan na sebe váže tuky i oleje a vynáší je z trávicího traktu.

Zkusme jednoduché a efektivní řešení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáme snadnou cestu, jak zhubnout, neměli bychom na kombinace těchto látek zapomenout. Nejlepší je vlastnímu tělu pomoci jak se samotným spalováním tuků a dodáním chybějící energie, tak při nižším kalorickém příjmu zasytit i náš žaludek a zároveň pomocí kvalitní vlákniny náš organizmus důkladně pročistit. Kombinace přírodních rostlinných extraktů ze zeleného čaje, guarany, ženšene a L-Carnitin společně s velmi ceněnou vlákninou Konjac glukomannan je tou ideální volbou pro efektivní hubnutí. Právě tuto kombinaci nabízí jako jediný produkt na českém trhu doplněk stravy Lipoxal effect. K dostání je již dnes v každé dobré lékárně nebo v internetovém prodeji.

Každé období v životě ženy zaslouží individuální přístup

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud je vám přes čtyřicet, není úplně vaší vinou, že jdou kila nahoru. S přibývajícím věkem dochází ke kolísání hladin pohlavních hormonů. Mění se biologické procesy v ženském těle. Tyto změny s sebou mohou přinášet nepříjemné projevy, jako jsou návaly horka, poruchy koncentrace, únava, změny nálad, poruchy spánku. Dále může docházet ke zpomalení metabolizmu, zadržování vody, k nárůstu tělesné hmotnosti a ke zvýšenému ukládání tuku v rizikových partiích. Právě pro ženy v tomto období je určen jedinečný doplněk stravy Bellasin 40+. Díky obsahu přírodních fytoestrogenů spolu s extrakty ze zeleného čaje a guarany pomáhá vyrovnat hormonální nerovnováhu a také redukovat nadbytečnou tukovou tkáň.

Další články

Načítám