Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá topmodelka Janice Dickinson (56) úzkostlivě dbá o svůj vzhled. A také o to, aby byla stále štíhlá jako laň. To se jí sice daří, ale při pohledu na její propadlé břicho, šlachovité ruce, nohy a boky bez špetky tuku se tato snaha zdá být opravdu přehnaná. Přestože Janice chce za každou cenu zastavit čas a je častou klientkou plastických chirurgů, její pravý věk lze snadno vyčíst z jejích vrásčitých rukou a nohou, na kterých jsou patrné žíly a křivé prsty s vystouplým kloubem u palce. To je částečně způsobené dlouholetým nošením lodiček do špičky.

Dickinson sama o sobě před lety prohlásila, že je první skutečnou topmodelkou na světě.  S přibývajícím věkem se však Janice, podobně jako například Ivana Trump (62), těžko smiřuje. Stejně jako ona se tak obklopuje alespoň výrazně mladšími milenci. Jejím posledním partnerem je pětatřicetiletý David Blakeley. Fotografie z jejich společných dovolených v plavkách pak s oblibou posílá na internet.

Modelka známá především v 70. a 80. letech předváděla pro věhlasné značky Giorgio Armani, Gianni Versace, Valentino či Calvin Klein. Objevovala se také na obálkách časopisů Harper’s Bazaar, Vogue a dokonce i v Playboyi. Jak sama uvedla ve své autobiografii, její postelí prošla řada známých mužů mezi nimiž nechyběli Jack Nicholson, Warren Beatty, Sylvester Stallone, Mick Jagger, Ronnie Wood, princ Albert II., Bruce Willis, Roman Polanski, Dolph Lundgren, Frank Zappa, John Cusack či David O’Hara.

Reklama

Další články

Načítám